Post by clevjustpilgkabbird on Feb 7, 2022 13:28:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan kitartást kódol ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Folyamatosan kért, hogy értékeljem, anélkül, hogy lehetőséget adtam volna arra, hogy ne értékeljem, vagy hogy nem tetszik. Amit nem szeretek, ha azt mondják, hogy értékeljek valamit választás nélkül 🤣
Eddig elég jó, sokkal jobb, mint a One Soft játékok.
Megvettem a Növekedési Alapot 20 dollár értékben, és boldog vagyok. De úgy gondolom, hogy az Equipment Remodeling egy kicsit igazságosabb kellene, hogy legyen, ez alatt azt értem, hogy 100%-osan működnie kell, nem pedig egyre kevésbé, ahogy haladsz. Megvettem az 1 dolláros ajánlatot is a Red Fighterre, ahogy az ikonon is látható, és igen, ez egy klasszikus stílusú űrlövöldözős játék fantasztikus frissítési rendszerrel, amit egyszerűen imádok. Kell hozzá ügyesség és jó választás, szeretem, hogy nem sietteti. Szóval laza, kivéve, ama, a drága és tisztességtelen Eq.Remod. rendszer
Elég tisztességes koncepció. Az F2P játékos problémája hetekre vagy hónapokra a közepes színpadon ragad. Órákig játszom naponta, csak azért, hogy 1 vagy 2 lv-t frissítsek. Vettem néhány cuccot, de ez nem elég ahhoz, hogy legyőzzem a mérsékelt szakaszokat, például 19 évesen. Több mint 28 fajta felszerelés létezik, amikor dobozokat zsákmányolsz, miközben 8 slotot szerelsz fel. Képzelje el, mennyi ideig szerezheti be a szükséges felszereléseket a játékstílusának megfelelően, és frissítse azokat. Ne foglalkozzon a játékkal, ha nem akar sok pénzt és időt költeni. IMHO Stingy Daily jutalom! Nem értékes
A kapzsi fejlesztők folyamatosan pénzt kérnek, de jól játszanak.
Úgy érzem, több előnyt kellene élvezniük az arany VIP felhasználóknak. Rengeteg egyensúlyi probléma. Annak sem igazán látom értelmét, hogy megakadályozzam az egyenlítésben, ha játékban vagy, a játék így elég kemény. Tudom, hogy ez a játék korai verziója, és emiatt megbocsátom a frissítések és a karakter/repülő opciók hiányát. Nem igazán felülről lefelé lövöldözős játék, ha nem lehet más gépet választani és frissíteni...
Nagyon fizet a győzelemért, és az árak abszurd magasak. Ez egy ideig szórakoztató, mivel ingyenesen játszható, de ez a játék nagyon bálnák számára készült.
A fejlesztő egyre keményebbé teszi a játékot. Csak a 4. szint, és a főnökharc őrült. Képes rálőni a képernyő aljáról, ahol az ujja akadályozza a kilátást, és még csak nem is lát. Lehet, hogy azt akarják, hogy a pénzünket a játék előrehaladására költsük. Mindenesetre eltávolítottam a játékot.
Szilárd arcade shoot 'em up. 2 probléma: angol hibák (pl. a "Freezing missiles" nem "Frozen ..") és néhány gépet nevetséges áron adnak el több prémium játéknál. Szintén nincs gamepad támogatás.
rossz, ne töltsd le ezt a játékot, 10-szer durvább, mint a többi hasonló lövöldözős játék, van fizetőfaluk a legtöbb géphez és lassú a fejlődés, ami unalmassá teszi
Szia fejlesztő... Köszönöm a játékot❤ .... Problémám van ezzel az új frissítéssel! Reggel frissítettem a "win wing" játékot, és minden rendben volt, első és második nekifutásra minden rendben volt. De...., Harmadik nekifutásra megnyitom a játékot és látom, a drágaköveim lecsökkentek...!!!!!! Szóval áááá? Több mint 2200 lekvárom volt, de egyelőre csak 190..... 10-szer újraindítom a játékot, kikapcsolom a telefonomat és újra tesztelem... De minden eredmény😭😭 Kérlek segítsetek!
"FRISSÍTÉS!! 2021 Igazam volt, amint kijavították a játékot, most gyönyörű, még egy "néhány" dollárt is költöttem, amit SOHA ritkán teszek🤫😁. Remek munka a fejlesztők👏🏼" Ez egy nagyszerű játék, de bármire amiért a grafika nem lesz jobb, és minden homályosnak tűnik, már kétszer eltávolítottam és újratelepítettem.🤷☹️ Frissítve,8,9,20 Hivatalosan eltávolítottam, mert a képernyőm továbbra is homályos, bármit csinálok. Kár, hogy ebben a játékban ennyi potenciál rejlik
Szórakoztató felülről lefelé időhúzó. Csak egy órája játszottam, így nem lesz 5 csillagos, amíg nem játszom tovább. El kellett venni egy csillagot, miután elértem a fizetési falat. Néhány napig szórakoztató volt, de f2p-ként nagyon gyorsan unalmassá válik, mivel újra és újra meg kell próbálnia ugyanazt a szintet teljesíteni a fejlődéshez. Eljutottam a lvl 14-ig, és elegem lett a próbálkozásból.
Haver! Szuper szórakoztató és addiktív. Az a tény, hogy nem mentheti el a fejlődést a Google-fiók használatával, és nem tud VIP verziót vásárolni, nem lehet családja vagy elérése unlock.Makes ezt a játékot nem éri meg sokáig játszani. Minden más nagyszerű.
Nagyon sok ihletet merít az archero, nem mondanám, hogy 1-1 példány, de vannak olyan szempontok, amelyeket nagyon az archerotól kölcsönöztek. Ha már játszottál archeróval, akkor meg fogod tudni birkózni ezzel a játékkal. Ez elég nagy kihívást jelent, és a grafika is jól sikerült, javítani fogok az értékelésen, ha több változatosságot látok a játékban. Szerkesztés 1, a fejlesztők megjegyzéseire válaszolva, nyilvánvaló hasonlóságok vannak az archero-val, ez egy másik játék, de bárki láthatja a hasonlóságokat
Ha rajongója volt a Raiden harcosoknak vagy bármilyen hasonló játéknak, akkor imádni fogja ezt a játékot. Szeretem a testreszabási lehetőségeket is, ez egy remek időtöltés, tele akciókkal.
A frissítés tönkretette a játékot. Minden alkalommal, amikor leveszem az ujjam a képernyőről, minden lelassul és lefagy, amíg újra meg nem érintem a képernyőt.
Igazán szórakoztató játék! Megfelelő keveréke van a kihívásnak és a jutalomnak, és a legtöbb készség nagyon szórakoztató. A legutóbbi frissítés (amely hozzáadta a bizonyító okokat) tartalmazott néhány helymeghatározási problémát, mivel a felugró párbeszédpaneleken még mindig sok kínai(?) szöveg található, de ezeket egy napon belül kijavították!
A mikrotranzakciókat minden alkalommal az arcodba nyomják. Ezen kívül ez egy szórakoztató, jól kidolgozott játék.
Azt javaslom, ne töltsd le a játékot, amivel 2 éve játszottam, és amikor kicseréltem a telefont, olyan vagyok, mint egy új felhasználó, bár ugyanaz a fiók
Ne töltse le. Ez egy készpénzes játék. Az árak felháborítóak, és semmi értelme. Megpróbál 10 dollárt kérni egy epikusért, mi van? Ki a felelős ezért? Ki kell rúgni őket. Havi kártyát kell fizetni, az előnyök nem érik meg. Szégyellem magam, hogy 50 dollárt vagy többet költöttem cuccokra, és bárcsak visszakaphatnám a pénzem. Annyi drágakövet pazaroltam el dolgokra, mert a leírás félrevezető volt. Ez csak egy átverő játék. Több hirdetést is kénytelen voltam megnézni, elég pénzt költöttem, nem kellene hirdetéseket kapnom. Csak mondom
Szia winwing csapat! Lenne egy kérdésem, ezért a közelmúltban megvásároltam a „(20,00 USD) válassza ki, mit fizet” opciót. Eleinte minden rendben volt, de a következő alkalommal, amikor elindítottam a játékot, az elem eltűnt. Hogyan oldjam meg ezt a problémát?
A fejlesztők segítettek visszaszerezni a dolgaim nagy részét és a legtöbb pályámat, bár még mindig hiányzik 4 piros mitikus felszerelésem és egy pályám, visszaszereztem a 79. szintet és a piros mitikus fegyveremet és az egyik skill chipemet, szóval Frissítem a csillagos értékelésemet 3-ra, ha a fejlesztők vissza tudják állítani a többi cuccomat, 5 csillagra frissítem.
Ez a játék elég szórakoztató és kihívásokkal teli volt, mindig azt a "tökéletes futást" kell keresni, minden jó ügyességi dobással. Több hete játszottam vele, és úgy tűnik, elértem a játék végét: befejeztem a 11. fejezet kampányát, megkaptam a legjobb pontszámot az Illegal Zone-on (nincs lehetőség, hogy elérjem azokat az őrült pontokat a ranglistán), megvan. egy mitikus fegyver, az Endless Mode-on sikerült a legjobban futnom. Most unalmasnak tűnik a napi küldetések teljesítése, és az új módok túlságosan sok időt emésztenek fel a hétköznapi időmből, ezért most abbahagyom. Köszönöm az órákig tartó szórakozást, sok sikert kívánok a fejlesztőknek!
Ez egy csodálatos játék, de néha lefagy. A rang módban játszottam, és félúton lefagyott. Elvesztettem az összes jutalmat és még a lehetőséget is... Javítsd ki. Különben jó játék... Egészségére
Talking Pierre the Parrot Забава ffs
Hetekig játszottam ezzel a játékkal és jó volt. De most olyan sok hirdetés van elárasztva, hogy ellopja a szórakozást. Ideje eltávolítani.
A fejlődés olyan hajtóerő, amely nem maradhat távol
A játék még online sem indul el frissítés után.
Eddig jó. Addiktív játék. Frissítés: 3 csillagot adok, mint 5 csillagot. Nem tudok újjáéledni az ingyenes hirdetésekkel, amikor az elérhető. Az ingyenes hirdetések nem játszhatók n nincs elég gyöngyszem a folytatáshoz. Javítsd ki, ismét 5 csillagot adok.
Archero, de repülőgépet használ. A rakéta meta (amit találtam), így a bejelentkezéstől mentes gép a legjobb. Egyelőre nem kényszerítettek hirdetéseket a játékok közé (kivéve, ha extra bónuszt szeretnél). Ezt a játékot pokolnak gondolhatod, de tényleg nagyon egyszerű. Az Arts jó, a játékmenet az archerohoz hasonló. Nagyon szórakoztató.
Elég jó, de szerintem létezhetnének jobb előnyök és funkciók, mint például a singularity blast, ahol egy lövés az ellenség keverékére behúzza és kifelé löki őket, először megsemmisíti, majd visszaszívja és eltűnik, vagy valami hasonló. Szeretem látni, milyen ötletek kavarognak a csapat fejében. Tényleg nagyon izgalmas lehet.
Körülbelül szórakoztató és intenzív játék. Sok-sok móka
Nagyon gyenge grafikai minőség, még néhány sor is nehezen olvasható megpróbálta módosítani a grafikát put csak a normál opció van ott. ettől eltekintve a játék jó, és tetszik az ötlet, hogy keverjük a repülőgépes lövöldözést és az íjászatot
WinWing: Space Shooter ארקייד gjhn
Nagyszerű játék, ha egy bullet hell típusú játékot keres. Kicsit fel lehet csiszolni, de némi türelemmel átvészelheti
Sok hozzáadás és pénzért könyörgő egyébként szilárd játék
Szeretem ezt a játékot. Nagyon szórakoztató. De ledobom 2 csillagra, mert most kétszer, amikor úgy döntök, hogy jutalomért nézek egy hirdetést, azonnal küldenek a Google Play áruházba, hogy töltsek le valamit. Nem sorolja fel, mi volt az, csak egy furcsa képernyő azt mondja, hogy letölt valamit. Ha ez továbbra is így lesz, akkor végem. Egyetlen másik játék sem csinálja ezt.
WinWing: Space Shooter ארקייד fwe
A játékok nagyon jók lövöldözősnek. Ez az utolsó frissítés kissé felkavaró volt. Most távolítottam el és telepítettem újra, hogy esetleg kijavítsam az illegális zóna, a világfőnök stb. új beállításának hibáját. Megpróbáltam bejutni ezekbe a játékokba, és az egész bezárulna. Ha az első 3 harcos éppen megkapta a lil piros 3.at. Utálom újrakezdeni, de ha kijavítja a hibát, megéri. Remélem, a fejlesztők is utánanéznek, ha nem csak én. Soha ne fizessen egy játékért. Ill grind to pass nem fizet nyerni. Jó játék jó értékelés
Nem sikerült megoldani a problémámat, ami az, hogy a legutóbbi facebook-os bejelentkezésemtől nem folytatható, és mit szólnál a játékhoz vásárolt termékek kifizetéséhez
Nem tudok bejelentkezni facebookon.
Változtattam a játékról írt értékelésemen, mert először is. Több mint egy évig órákat merültem ebbe a játékba, fizettem a jobb repülőkért és felszerelésekért, de csak csalódást érzek. Miért? A játék véletlenszerű frissítéseket eredményez, de ritkán kapja meg azokat a frissítéseket, amelyekre ténylegesen szüksége van a túléléshez. Ön lő egyet, miközben az ellenség 100 dolgot lő rád. Szerezz legendás tárgyakat vagy repülőt? még mindig értéktelen, ha nem kap megfelelő frissítéseket. Csak azt nem tudom, hogy ez a játék megéri-e már az időmet és a pénzemet. Őszinte értékelésem