Post by clevjustpilgkabbird on Feb 7, 2022 13:25:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
Loša igra, server..
haha! Ta je arena daleko premala za tenkovske bitke, bila bi premala samo za tipove s oružjem i bez vozila. Ne
War Machines: Tank Army Game Actie hqgi
War Machines: Tank Army Game Экшен ocyl
Težak početak, ali super zabava! 13.9.21. Pravo je ako imate malo vremena i malo više novca nego što želite potrošiti!!
Ovo je sjajna igra, ali shvatite da će vas koštati lijepu svotu novca
Ova igra mi je ukrala novac više puta. Ovaj put mi aplikacija neprestano govori da ažuriram na noviju verziju, ali me usmjerava na Google play, koji nema ažuriranja. Budući da ga upravlja zemlja izvan SAD-a, pretpostavljam da programer aplikacije to čini mnogim igračima. Onemogućuju povrat novca. Nemojte gubiti vrijeme na ovu igru osim ako ste prljavi bogati i nemate novca za spaljivanje (a ako je to slučaj, pošaljite nešto meni). Gotovo s tim. Ocjena nula zvjezdica.
Ako želiš biti dobar, moraš igrati zabavnu igru puno novca$$$
Duga igra ako ništa ne plaćate
Nije loše. Greške i varalice su sranje!! Puna ih. Podrška je pogođena i promašena. Imajte premium kada radi lol.. Čak i ako platite ovu igru, ona se i dalje neće igrati! Ali, moram reći, polako postaje bolje. Bravo na poboljšanjima dečki! A to dolazi od mene, tvoj najgrublji igrač. Potrebne su nove karte n područja!
Za
Ovisnost....dobro sastavljena tenkovska igra s mnoštvom opcija nadogradnje
Odlična igra i stvarno je zabavna, cijene za novac u igri su vrlo niske i pristupačne. Preporučio bih ovo svima koji vole biti natjecateljski i vole se natjecati sa svojim prijateljima. Osobno bih rekao, UZMI
Popravi igru....
Daje nam besplatno, gorivo i ponovno pojavljivanje dva dana. Nakon toga potrebni su dragulji za ponovno pojavljivanje i za gorivo. To je jako jako loša igra. Također ima propusta između i svatko me može ubiti ispalivši samo 2 metka, ali ja im moram ispaliti 5 metaka. Konačno sam izbrisao ovu igru.
No Humanity - The Hardest Game Zręcznościowe ufzi
Zabavno je igrati kao: lako se igrati, lako se pokupiti, ne previše ozbiljni i igrači su OK ljudi, (kada se ne dižete u zrak. Lol).
Nevjerojatna mobilna igra. Nikada neće zaboraviti ovu igru!
Stalno šteka i izbacuje iz borbe.
Iskreno rečeno, dobra igra... Ali ako nemate novca za potrošiti onda ste samo pokretna meta
Igra postaje beskorisna. 2 od 4 rata iz kojih smo bili isključeni. Izgubio sve prilagođene stvari.
Najbolja tenk igra od World of Tanks blitz-a.
Sjajna igra! Puno zabave. Samo želim da je dostupno više dijamanata za nadogradnju i pojačanja. Osim toga, volim ovu igru.
Samo na 5 min da traje runda.
Izvrsna igra, jedina zamjerka koju imam je da su vrijeme i trud potrebni za maksimalnu nadogradnju tenka u usporedbi s prethodnim tenkovima suludi u usporedbi.
Dosadni sa cestim azuriranjem
War Machines: Tank Army Game Actie hqgi
Nakon ovog ažuriranja nisam se mogao povezati s igrom. Kaže mi da provjerim internetsku vezu dok moj internet radi savršeno. Igra je dobra, ali nema drugih karata. Na raspolaganju je svega nekoliko karata, a pokreti tenkova nisu ni realni. Zašto se tenk ne može popeti na malu stijenu ili čak popeti na malo brdo. Valjda će biti zabavnije. Sretno u rješavanju ovih problema. Novo izdanje. Zašto ovu igru moramo ažurirati 3 puta u 2 tjedna. Ozbiljno. U nekoliko dana napravili ste 2 ažuriranja. To je previše.
Grafika bi mogla biti bolja. Dobio bi višu ocjenu da nije bilo neprekidnih upita za dobivanje premije
Teško je poništiti dodjelu kreditne kartice za ovu igru Pokušao sam ih kontaktirati ništa oni još uvijek pokušavaju naplatiti Prošao sam kroz Google Play ništa još uvijek pokušavate naplatiti igra je u redu, ali pobjeći od njih da vam naplate bolje nabavite drugu kreditnu karticu jer još nisam sklopio ugovor, ali ću uskoro promijeniti karticu
Igrica je zaraza teška, gora od corona virusa! 😂
War Machines: Tank Army Game Actie qrx
Obožavam ovu igru i jedna je od mojih najdražih, toliko mi je dosta varanja u njoj da te uvijek netko puca s leđa kada je stvarno nema, a ja sam zauvijek nadograđivao tenkove i pojačanja i moj tenk je još uvijek najslabiji i ne mogu pucati tako brzo kao što oni pucaju i uzrokuju štetu kao što rade na mom tenku, smiješno je, popravite to !!!
Strašna zabava .put do skupe cijene moraju biti puno niže .bonusi trebaju biti tri puta dnevno. Inače odlična igra.
INSTALIRALA SAM SAMO DA MOGU NAPISATI DA JE UŽASNA . U REKLAMI SAM BUKVALNO GAĐALA U NEBO A ONO JE POKAZALO NA LJEVOJ STRANI FEJL . IGRALA SAM MALO I DOK SE MENI NAPUNI ONO GOVNO OD METKA PROTIVNIK ME VEĆ UBIO . BUKVALNO NAJGORA IGRICA NA SVIJETU.🤬🤬
Loša grafika, kontrola
World of Tank siromašnog čovjeka. Sve je u mikro transakcijama ako želite učiniti dobro u ovoj igri. Također, dijamant koji zaradite tijekom igranja je zaključan iza paywall-a nakon što ispuni do 80 dijamanata. Premium je skup. Te recenzije s 4 zvjezdice su lažne kao i uvijek. Stvarno pucate na bojne brodove tako ekstremno razočarane jer ste prilično sigurni da biste bili nadmašeni u stvarnom životu.
U redu je.. ali ja više volim snajper 3d
Ocijenit ću ga s 5 zvjezdica, ovu nisam toliko igrao, ali želim naučiti, ruda, ruda.!!! 🤩🤩👍🏻👍🏻👀😀🔥🔥
Zabavno je, ali isto kao i ostali oni stalno žele novac
Uživam je igrati, ali vrlo skupa igra očekujte da budete autsajder ako ne kupujete tenkove i opremu visoke razine. Ovo je poslovna igra ako želite u potpunosti uživati, budite loader i premium igrač i koštat će puno novca.
Loša kontrola i loša grafika
Danas sam igrao challenge bitku. Oni su neprijateljski tenkovi koristili pojačanja ranga 5 ili 6. ova igra je previše nepoštena i preporučujem da je ne igrate. Prespore nadogradnje Za tenkove. ova igra nije ljubazna prema "nepremium" korisnicima. Ne igram ovu igru dosljedno zbog njezinih najdužih nadogradnji. Nitko poput mene nije toliko bogat da kupuje dijamante novcem i igra brzo. Ozbiljno? 5 dana za tehničku nadogradnju tenkova? Ukupno vrijeme za panzer 4 impetuous tech upgrade je 20 dana!
Izvrsna grafika igre, sjajan dizajn, odlična je igra
U početku sve super kasnije katastrofe, sada stalno igram protiv najjačih tenkova i nemogu skupiti ni 10 bodova. Kad ja njih pogodim ništa, a oni mene jednim pogotkom unište. To nije fer
Ako stvarno želite igrati, to bi bilo skupo, ali ako nije besplatno nemojte to raditi.