Post by clevjustpilgkabbird on Feb 7, 2022 13:22:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код многе све ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
Одлично 27.06.2021. Након 4185 нивоа, игра се кочи, греши и избацује, тако да се мора поново учитати. Исправите то.
Одлична игра! Забавно је и изазива зависност. Пословни модел је плаћање за игру, тако да је понекад немогуће проћи кроз нивое без екстремног стрпљења ако не платите. Програмери – грешка на коју сам наишао је да неки нивои „закаче“ и не дозвољавају играчу да победи када би требало да буде у могућности на основу броја преосталих потеза. На пример. 10 потеза лево и 4 ставке за брисање, али се ставке не појављују на табли док се не направи неколико потеза. Видео сам да се ово дешава са лигњама, уљем и мехурићима.
Фисхдом слободан да играте онлине, овде ћете имати добру игру Фисхдом жури да победи!
... and addicting title today when you solve puzzles and renovate a home in Homescapes. Homescapes is available for iOS, Android, and Amazon Fire devices.
Прилично забавна игра, међутим као и већина игара постаје све тежа све док неки нивои нису готово немогући без трошења новца. До тачке која је у реду, компанијама за игре је потребан приход, међутим, када то постане превише манипулативно и скупи играчи ће на крају отићи.
Fishdom Kirakós játékok ecpp
Лажна реклама. Оглас је показао потпуно другачију игру
Једина ствар коју мрзим је када играте игру и игра каже да је готова када још увек покажете да је остало времена
Искуство 0! Реклама је једно игрица друго! Оцена 0 а пошто не може онда 1
Стоји прозор за ажурирање, али кад кликнем врати ме на продавницу и не даје опцију за азурирање. Реинсталација није помогла, опет исто.
Коначно престаните да терате да ажурирате игру СВЕ ВРЕМЕ. Али сада, сваки други ниво је ТЕШАК или СУПЕР ТЕШАК.На крају користите СВЕ своје појачиваче и драгуље да прођете СУПЕР ТЕШКИ ниво, а онда долази ТЕШКИ или ИЗАЗОВ ниво један до другог. ЈЕДИНИ начин да наставите да играте је да потрошите 💰. Не вреди више. Купујем около за НОВУ ИГРУ. Штета, јер ми се ова игра заиста допала. Али, постаје прескупо за играње. Ни довољно МИНИГАРА. 🤨
Fishdom Dėlionė nee
Као и игра, мрзите стална ажурирања која су вам наметнута јер она испуњава ваш простор за складиштење, а изгледа да ажурирања ионако ништа не раде. Заиста фрустрирајуће што морате да избришете друге апликације да бисте направили места за још једно бесмислено ажурирање фисхдома. Потребна су још два ажурирања откако сам ово објавио, сада је јул 2021. Осећам да је овој апликацији потребан мој телефон да нема ништа друго на себи да би радила! Још једно ажурирање 21. децембра. Зашто?
[100% Wоrkіng] allsgame.com/fishdom - Hоw Tо Mаѕtеr Yоur Gаmеѕ
Катарина. МАМА ТИ СЕРЕ У ПИЦКУ.
Мислио сам да је све боље, изгледа када се ажурира учитава се спорије и постаје теже, често купујем златну карту или шта год да је, али изгледа да вам не помаже око награда, имам љубавну везу са овом игрицом .
Била је супер игрица до задњег азурирања,после је почела да багује, после куповине у игрице,одједном је златна карта нестала и украли су све помоћи.
Не ради на с20 ултра..избацује аутоматски
Fishdom Dėlionė nee
Igrica fishdom 2
Свиђа ми се игра, али не свиђа ми се што је постало исплативо играти. Заглавите се на нивоима и осим ако не потрошите новац (што ја не радим) онда сте тамо дуго времена. Има много прелома и веома је фрустрирајуће када треба да чистите ниво, али то задржава последњих неколико онога што вам је потребно... лигње или смрзнути комади.
тако забавно! Заразна и изазовна Некада је било забавно све док не достигнете ниво на коме се данима заглавите и не можете да идете напред у игри, губећи прилике да надоградите своје појачиваче и акваријум. Једна је ствар имати изазов да буде забавно, али када то постане немогуће, веома обесхрабрује. Разочаран.
зашто не отвара следеци акваријуму?
Ова игра је некада била забавна, али су је заиста променили тако да добијате веома мале награде осим ако не желите да платите много новца
Завршио сам ниво на којем екран каже да је јасан и игра не региструје да сам то урадио... само седи и говори да је то потез који можете да направите. Губим све своје животе када је то тек ЧЕТВРТИ ниво. Управо сам ово добио пре 20 минута и одговорио на 1 телефонски позив од почетка 😒 Ово је смешно, ово би биле негативне 3 звездице да сам по своме јер је било пријатно када сам први пут започео.
Волим ову игру, али не волим да је престала да ради када сам био у победничком низу. Освојио сам ниво, али то ми не би дало признање. Сада сам заглављен на овом нивоу док га поново не прођем.
Добре игре, али заиста тешке. Тако да сам одустао од тога.
Неки нивои су тешки тако да морате да искористите сву своју снагу наопако. Ако никада не победите ниво, можете купити још појачања и тако даље. Након што сте одиграли исту таблу 20 пута и не можете да је победите, онда је једноставно не вреди имати.
The Hidden Treasures: Objects Pustolovske igre pizf
Без везе игрица зато има оцену 1 стално избацује и излази на другом нивоу кад поправите то биће оце на већа сад је оцена 1
Багује
Није лоша игра, али се очекивало више мини игара од онога што се нуди. Имао сам више у почетку, али сада је остало много нивоа пре него што видим мини игру и они су заиста кратки за, не много за мини игре.
Одлична игра осим само на нивоу 4 и замрзне се сваки пут када освојим ниво и неће наставити да ми дозволи да завршим. Тада једино што можете да урадите је да одустанете и изгубите живот. Најгоре искуство које сам имао у игри, посебно првог дана!
Fishdom Dėlionė nee
Паметан концепт са одличном графиком, штета што су програмери тако похлепни! Играо сам од 2018. године, на различитим уређајима и приметио сам колико су то отежали. Нивои "Изазова" су скоро немогући, само још један начин да се изгуби живот!
Није као са рекламе
Odmah preuzmite aplikaciju Palani Games - Fantasy Escape Game za Android u prodavnici Aptoide! Bez dodatnih troškova. Ocena korisnika za aplikaciju Palani
Ова игрица је најгора игрица на целом свету.
Постоји грешка у којој сам научио како играчи то користе 2 године у своју корист. Ово доводи до нефер игре (варања) према другима који о томе немају сазнања. Особље за подршку Стивен је споменуо да ће бити закрпљен у следећем ажурирању у децембру, али да је још увек овде у јануару 2022. Питам се да ли је извештај о грешци заиста достављен програмерима, иначе би до сада био поправљен. Оцена од једне звездице за лошу услугу подршке. Изменићу оцену када се предузму стварне мере.
Slagalice - Stranica 20 od 49 - Besplatne Igrice
Решите проблеме са пријављивањем у Play игре или друге ...
Ажурирање: смешно, да бисте зарадили Лигхтинг Екплосиве промене од слагалице до слагалице током игре, потребно је 10 трешњиних бомби, 8 експлозива Блацк Спике и 8 динамита да бисте зарадили. На турнирима купова немогуће је освојити награде и нема помоћи ИоуТубе-а као што је предложено за решавање загонетки. Једва да нове нивое недељно да комплетирам своје тенкове.
Да, љубавна игра
НЕ ПРЕУЗМАЈТЕ! веома заразна игра и након одређеног нивоа (након што вас усишу) немогуће је победити без куповине жетона. И нема начина да их зарадите бесплатно. Уштедите себи фрустрације и трошкове. Бришем сада пре него што потрошим још новца 💰!
Аз
Нема огласа који прекидају сваки ниво. Одлична графика и игра за било који узраст.
Лепе игре, али штета што се не игра много људи, тако да животи нису довољни за подизање нивоа сваке битке.
Мењање музику , аман !
Često problemi počinju čak i prije početka igre, kada nije instalirana, preuzeta ili čak preuzeta. Da, i sam kompjuter ponekad poludi, a onda u Fishdomu umjesto
Првобитно сам овој игри дао пет звездица, али онда сам заиста ушао у њу. Брзо је постало очигледно да ако не платите, данима седите на тврдим даскама. Када сам сабрао више од 3 месеца колико сам потрошио на ову игру, био сам ужаснут! Не купујем више ништа! Био сам заглављен на нивоу 2561 3 дана и скоро сам га избрисао. Ако добијем још један такав супер тежак ниво, који вам даје само 14 шанси да обришете 42 плоче са пола туцета опасности, ја ћу га избрисати. Л 2601, 122 кв., 14 шанси. Избрисан!
Restoran Mokum (@restoranmokum) • Instagram photos and ...
Fishdom Dėlionė nee
Ова игрица не ради ја инсталирам ово а дође ми неш то15.
Супер игра!
Обожавам ову игру, играо сам фисхдом на ПЦ-у. ПЦ верзија је боља од андроида, имате неограничено кретање и не морате да размишљате о својим потезима и имате довољно времена да завршите ниво тако да је веома опуштајуће. добијате додатне награде ако завршите брже, тако да је и то изазовно. Али у верзији Андроид-а нивои су прекратки и имате неколико ограничених потеза, а понекад су нивои претешки и досадни. Волео бих да верзија за Андроид буде боља као и ПЦ верзија.